9 Ekim 2013 Çarşamba

Windows için Viber indir

Windows için Viber indir

Windows viber
Viber uygulaması android, Windows Phone, İOS, Blackberry gibi mobil işletim sistemlerinde kullanılıyordu, Viber sanırsam isteklerin artması üzerine artık Windows ve Mac bilgisayarlar içinde yine aynı Viber programını hazırladı ve şuan sorunsuzca windows ve Mac işletim sistemlerinde kullanılabiliniyor.
Viber uygulaması ile ,arkadaşlarınızla ücretsiz mesajlaşabilir, sesli ve görüntülü olarak yine ücretsiz yararlanabilirsiniz.
windows için viber
Programı indirip işletim sisteminize yükledikten sonra akıllı telefonunuza doğrulama için bir kod gönderilecektir. Bu kodu Windows yazılımına girdiğinizde doğrulama gerçekleşecek ve hesabınızdaki rehber, mesajlaşma geçmişi, görüşme geçmişi masaüstü istemcisi ile eşitlenecektir.
Viber uygulaması ile masaüstü bilgisayarınız ile başlattığınız bir diyalogu akıllı telefonunuz üzerinden sorunsuzca sürdürebilirsiniz. Viber hizmeti ile yüksek çözünürlüklü (HD) video görüşmeler yapılabiliyor ve yüksek kalitede sesli görüşmeler gerçekleştirilebiliyor. Mesajlaşma ve fotoğraf gönderimi destekleniyor. Grup görüşmeleri gerçekleştirmek de mümkün. Rehber ve iletilerin masaüstü yazılımı ile akıllı telefon uygulaması arasında otomatik eşitleniyor olması büyük kolaylık sağlıyor.

0 yorum: