9 Ekim 2013 Çarşamba

inSSIDer – Ücretsiz Wifi Analiz Programı ve Maksimum Hız

inSSIDer – Ücretsiz Wifi Analiz Programı ve Maksimum Hız

Ücretsiz WİFİ analiz aracı ile çevrenizdeki ağlarda hangisinin en iyi internet bağlantısına sahip olduğunu görebilir, ve en iyisinin hangisi olduğu konusunda seçip yapabilirsiniz. Birçok bant genişliği ve diğer ö görebilmeniz mümkün.zelliklerine göre Wifi ağlarını sınar ve size en iyi sonuçları verir, Birçok komşu ağlar yüzünden hangi wifi ağlarının düşük kalitede olduğunu
Program Windows, Mac ve Android platformlarında mevcuttur. inSSIDer Wi-Fi ağ keşif aracı rahatlıkla tüm kablosuz hotspot ayrıntılı şekilde Mac adresi, bant genişliği ve kanal tipi gibi ayrıntılarıda size vermektedir.
inSSIDer öncesinde açıklandığı gibi maksimum verimlilik ve minimum müdahale için ince ayar kablosuz bant genişliği kullanımı gerektirecektir.
Eğer kablosuz bant genişliği kanalı çalışma şeklinizi de görebileceğiniz gibi, komşu kanal örtüşen ve birbirleri ile müdahale ile ayrı 5 MHz aralıklı 2,4 GHz WiFi aralığında belirlenen 14 kanal var. Diyagramdan itibaren belirgin, aşağıda paylaşılan kanal 1, 6, 11 örtüşen minimum ve interference tavsiye edilmektedir. Bir kullanıcı da en iyi sonuçlar için en sıkışık kanalı available kullandığınızdan emin olmanız gerekir.
Wifi bant genişliği ve kanallar
Aşağıda gösterildiği gibi bir kullanıcı var inSSIDer kullanarak WiFi ağ haritası analiz etmek ve en iyi performans için en az sıkışık WiFi kanal kullanmanız gerekir, WiFi kanal yönlendirici menüsünden değiştirilebilir.
Router Wifi Kanal
Teorisi kontrol etmek için, ben aynı WiFi kanal ve daha sonra farklı kanalları kullanarak paylaşarak birçok cihaz ile ilk kablosuz dosya aktarım hızları test. Gördüğünüz gibi kanal optimizasyonu sonra hafif bir dosya aktarım hızı artış olmuştur. (Not: Ben aşağıda test etmek için önceden yüklenmiş eski inSSIDer sürümü kullanılan, Ev için yeni inSSIDer birkaç kozmetik değişiklikler var).
Aynı WiFi Kanal kullanarak WiFi Ağ
inSSIDer analizörü
Yukarıda Yapılandırma On test WiFi Dosya Transfer Hızı
wifi dosya transferi
Optimize WiFi Kanal Kullanımı
inSSIDer
Optimize Yapılandırma On test WiFi Dosya Transfer Hızıhızlı wifi hızı

0 yorum: