12 Ekim 2013 Cumartesi

Android için En iyi Mesajlaşma Uygulamaları

Android için En iyi Mesajlaşma Uygulamaları

android için en iyi mesajlaşma uygulamaları
Günümüzde akıllı telefonlar üzerinde belki de en çok kullandığımız uygulamalar arasında yer alan mesajlaşma uygulamalarının sayısı gittikçe artıyor. Bugünkü yazımda sizler için incelediğim ve Android işletim sistemine sahip akıllı cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz en iyi mesajlaşma uygulamalarını açıklayacağım.
Aslında gün geçtikçe aynı görevi gören uygulamalar daha fazla gelişerek neredeyse hepsi temel ihtiyaçların çoğunu karşılar hale geliyor. Tabi ki bu çok kullanılan ve popüler uygulamalar için geçerli. Tavsiye edeceğim mesajlaşma uygulamalarının bir çoğu ile standart mesajlaşma işlemlerinizi kolayca ve hızlıca yapabiliyorsunuz. Bazıları ekstra özellikleri ile göze batarken, bazıları şık tasarım ve kolay kullanımı ile öne çıkıyor. Her Android cihazda mutlaka en az birinin bulunduğunu düşündüğüm uygulamalar dünya üzerinde çok fazla kullanıcı sayısına sahipler ve bu nedenle kullanıcılarına gelişmiş ve kesintisiz bir servis sunabiliyorlar. Kimi reklamsız vetemiz bir servis sunarak kullanıcıların daha rahat mesajlaşmasını sağlıyor, kimi ise ufak reklamlar alarak kullanıcılarının mesajlaşmalarının bölünmesini en az seviye de tutmaya çalışıyor. Kısacası hepsi ile rahatça ve kolayca mesajlaşma yapabilirken bu uygulamaları birbirinden ayıran şey ufak ekstralar ve özellikler.
Peki neye göre mesajlaşma uygulaması seçiyoruz? Kimimiz ilk defa Android işletim sistemli bir cihaz kullanmaya başladığında, arkadaşlarının önerilerini veya arkadaşları arasında en çok kullanan uygulamayı yüklüyor. Bazı kullanıcılar ise mesajlaşma uygulaması yüklemeden önce araştırarak kendilerine en uygun ve en rahat edebilecekleri uygulamaları buluyor. Genellikle arkadaş çevremize göre belirlelediğimiz uygulamaların hepsine sahip olan kullanıcılarda elbette var.
Tamindir olarak sizler için hazırladığımız en iyi Android mesajlaşma uygulamalarının hepsi ile standart mesajlaşma yapabildiğiniz gibi, bazıları ile görüntülü konuşma, bazıları ile sesli kayıt yaparak yollama, çoğunda ise resim ve fotoğraf gibi medya dosyalarını paylaşma imkanı bulunuyor.
Hazırladığımız uygulamaları belirli bir iyilik derecesine göre sıralandırmazken, hepsi hakkında teker teker bilmeniz gereken genel bilgilerini ve özelliklerini açıklamaya çalışacağım.
İşte Android için En iyi Mesajlaşma Uygulamaları listemiz:
  • WhatApp
  • Skype
  • LINE
  • WeChat
  • Viber
  • Tango
  • ChatON
Yukarıdaki sıraya göre tek tek açıklayacağım uygulamalar arasından zevklerinize ve ihtiyaçlarınıza göre en uygun olanı belirleyerek arkadaşlarınızla mesajlaşmak için kullanabilirsiniz.

0 yorum: